Google Website Translator Gadget

onsdag 30 november 2011

NYHET *** Lord Nilsson avslöjar *** NYHET

Här bor Pia Kalischer och hennes man Anders Korpi.
Director på Universal Music Publ.
Nu kan jag här presentera nyheter av graverande art om den på radio P4 (SR) musikansvariga Pia Kalischer. Uppgifter om ett jävsförhållande som gör, att hon i så fall inte kan fortsätta sitt nuvarande uppdrag som musikchef på P4 !

Hon har nu under flera år konsekvent vägrat att ändra sin musikpolicy som är att nästan enbart spela nyutgiven musik och enl. henne själv ...."aldrig spela någon musik i P4 och lokalradion som är äldre än fr. 1982" alltså ej äldre än 30 år....!?? Trots ett folkligt allm. missnöje med den sjukligt enfaldiga musikpolicyn i den kanal som till stor del vänder sig till vuxna lyssnare.  Radiolyssnare som vill ha ett diversifierat utbud både i genrer och tid. En kanal med vuxen musiksmak. Inte som nu.... ett musikutbud som vänder sig till en publik som normalt inte lyssnar på P4.... utan snarare P3 och reklamkanalerna. Nu kan jag här avslöja orsaken till hennes enfaldiga och ensidiga musik policy. Ett misstänkt allvarligt jävsförhållande, där svenska folket har undanhållits adekvat musik i P4. En i så fall oacceptabel jävsituation där Pia Kalischer och hennes man Anders Korpi med klara ekonomiska incitament för egen vinning kan ha utnyttjat Sveriges Radio och föraktfullt undanhållit svenska folket den musik som alltid tidigare (innan Kalischers intåg från P3) var självklar i P4 och lokalradion.

Hennes make Anders Korpi är Director of A&R på Universal Music Publishing AB ......!!! Ett företag vars huvuduppgift är att driva in royaltys och administrera rättigheter för verken. Radio, liveframträdanden, reklam, TV och film är deras huvudsakliga inkomstkällor. Förlaget har också en viktig roll vad gäller att få ut och marknadsföra nya oetablerade artister och låtskrivare, skapa spännande samarbeten och få ut låtar till artister över hela världen. Dvs just sådana artister som Pia Kalischer har envisats med att fylla P4-kanalen med. Och där hon pga det genom medveten egen ek. vinning har svältfött lyssnarna på den musik som skall vara självklar i en sådan publik kanal.


Universal Music Publishing har en imponerande roster med artister och låtskrivare som exempelvis Sahara Hotnights, Moneybrother, Kleerup, Axwell, Jörgen Elofsson, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Timbuktu, Jocke Berg (Kent), Robyn, Petter, Herbert Munkhammar(Afasi&Filthy), Klas Åhlund, Melody Club, Veronica Maggio, Snook, Marit Bergman, Carola, Håkan Hellström, The Soundtrack of Our lives, Sugarplum Fairy, Molotov Jive, John Dahlbäck, Sophia Somajo, The Tough Alliance, Plura, Tiger Lou, Union Square, Fredrik Kempe, Jonas von der Burg, Fireside, Deathstars, Olle Ljungström, Magnus Uggla, Jennifer Brown, Juvelen mfl 


Dvs just sådana artister som Pia Kalischer själv (med hjälp av hennes marionett Kerstin Behrendtz) tvingat på oss P4- och lokalradio-lyssnare under många år. Nu när sanningen om denna misstänkta ekonomiska jävsituation och tjänstemissbruk har uppdagats, så finns det ingen möjlighet, att en chef på Sveriges Radio kan sitta kvar som musikchef. Hon har gravt föraktfullt mot lyssnarna och för egen vinning missbrukat sitt uppdrag som ansvarig för musikutbudet i P4 och lokalradion och måste avgå !

1 kommentar:

Anonym sa...

Lord nilson detta är fan sant, mycket märkligt må jag säga. HMMMm tycker ej att det är okej att FAMILJEN korpi skulle göra detta. JUDAR det är allt jag säger, tjingeling