Google Website Translator Gadget

lördag 24 maj 2008

Alex Schulman.....jag talar till dig !

Jag har länge negligerat din arroganta och betydelselösa uppenbarelse i media, men nu när du började uttala dig om dansbandsmusik, ja då var måttet rågat.
Det enda (!) som du kan är uppenbarligen att kasta skit på andra. Du som egentligen inte kan någonting själv. Du som tror, att man blir längre av att hugga huvudet av någon annan. Man får verkligen leta efter någon mer intetsägande och oförtjänt uppmärksammad media-fjant än vad du är. Du trodde väl, att Stureplan skulle vara din karriärtrampolin mot den kändisfixerade mediavärlden, men ditt snesteg på bloggen gjorde, att du nu har hamnat bland dina likar … de stortjäftade grodynglen i uppkomlingarnas plaskdamm.

Jag skulle ingenting säga, om du vore sångare, musiker eller någon annan i musikvärlden respektfull debattör som ville göra ett balanserat inlägg i debatten. Men du, vad ÄR du egentligen..? Ingenting ! En dividerad nolla, en pajas, en misslyckad clown, en statist i mediekrymplingarnas cirkus.

Jag kommer inte ihåg allt snömos du påstod om dansbandsmusiken, men jag är säker på, att du inte ens kan spela blockflöjt. Ändå kan du så lättvindigt nedvärdera en hel musikbransch. Kompetenta och hårt arbetande musiker som är enormt populära och efterfrågade bland levande (!) människor utanför Östermalm…. i vårt land Sverige. Deras musik kallar du för trams…!??

Du kan säkert heller inte dansa, för det vore väl inte ”comme-il-faut” bland patrasket på Sturecompagniet. Du är bara avundsjuk på ”alla dom där utanför tullarna” som verkar ha så roligt i livet. Som slipper att sitta på Stureplans stior och grymtande vifta med sina guldkort. Ängsligt sugande på dessa av pappa betalda champagne-nappar. Schablonleende och uttråkade av pengar, självgodhet och inavlat skvaller. Det är bl.a. därför, du inte ger dig på andra musikområden som opera, jazz, kassiskt, etc. . För där har du inget att hämta. Det är allt för elitistiskt för dig att kritisera och skulle vara kontraproduktivt för din redan krackelerade image. Det skulle avlöja vilken enkel människa du egentligen är. Något som dina uppdragsgivare, de giriga mediaföretagen tydligen inte har förstått. De hugger sig själva i foten, när de ger dig, med ditt bevisligen begränsade omdöme, auktoriteten att uttala dig om allt för divergerande ämnen.

Jag kan medge, att det finns flera mediokra låtar i det rikliga utbudet av dansbandsmusik, men frågar dig bara om du råkade höra bidragen till melodifestivalen i Belgrad..? Där finns inte bara en och annan kalkon, utan en hel hönsgård full med kacklande fjäderfän. Jag har sällan hört och sett så mycket skit på samma ställe.
Alex Schulman….jag hör dig inte..? Var finns din pseudoanalys och kritiska röst nu ? Vad tycker du ? Var det bra ? Eller är det kanske så, att du faktiskt gillar det där ?! Det klingar nog tillräckligt falskt, för att vara i paritet med dig och din magra musikalitet.

Jag vill absolut inte ägna mig åt lyteskomik, men när din lilla bror gör sina patetiska försök att spela lika frigjord och tuff som DU vill vara, ja…. då blir det bara komiskt. Musen som röt. Han ser mest ut som den där lilla pojken i sandlådan som undrar var ”inken och paden” har tagit vägen…!??
Det är förresten där …i sandlådan, som ni hör hemma….båda två. Där kan ni sitta….och kasta skit på varandra, medan svenska folket lyssnar och dansar till skön dansbandsmusik ….så långt borta som möjligt från dig och dina inkrökta gelikar kring Sturegallerians palats, ….Alex Schulman.