Google Website Translator Gadget

fredag 13 maj 2016

Öppet mail till Cecilia Bodström, Sveriges Radio

Öppet mail till Cecilia Boström och Cilla Benkö (Sveriges Radio)

Hej. Det borde jag ha räknat ut. Att du Cecilia Boström också var den som stod bakom det här finska fiaskot i P2. Jag försökte ta reda på, vem som var närmast ansvarig och då fick jag upp dina uttalanden och beslut i skrift. En av de tillfällen under dagen när folk vill och har tillfälle att lyssna på klassisk musik i musikkanalen P2, det är på eftermiddagarna. Vad gör du då ? Jo, lägger in finska program och progr. på andra språk just mellan 13.00 och 17.00 i den kanalen. Hur tänkte du egentligen? Vad jag vet, så heter det fortfarande Sveriges Radio...!?? Eller vilken värld lever du i..? Lägg dessa icke-svenska program på nätet. Det borde vara en självklarhet. Och inte tvärtom. Dessutom är klassisk musik i bilen under eftermiddagarna mycket omtyckt och avstressande.

Du verkar ha problem, med att sätta dig in i lyssnarnas liv och önskemål. Du är en byråkrat som försöker motivera din fortsatta existens på SR genom att förändra vad som helst... till någonting annat. Vad, verkar inte ha så stor betydelse.... uppenbarligen. Nu har du gjort två idiotiska förändringar på SR (minst !?). Nämligen förkortningen av Ring P1 för en meningslös mediekrönika (nu 3 min kvar av den...!??) och nu genom att göra P2 till en halvfinsk kanal. Lägg progr. på finska och andra språk på nätet. Och ge lyssnarna tillbaka den klassiska musiken på eftermiddagarna.

Du Cecilia brukar ju inte vilja ta ditt ansvar och svara på kritik. Därför önskar jag att Cilla Benkö nu istället gör det.mvh

Inga kommentarer: