Google Website Translator Gadget

måndag 9 september 2013

Beskrivning av Walkera QR X350... !?

Walkera QR X350
Quadrocopter från Walkera med ett läckert utseende och som använder den senaste teknikens guldkorn.
QR X350 är fullspäckad med funktioner som är användbara både för hobbyflygaren och proffset.
Modellen är utrustad med GPS Auto Pilot. Med hjälp av GPS och inbyggd höjdsensor håller den sig stilla med mycket hög precition.
GPS Auto Pilot innebär också att modellen kan landa själv på sin startposition med bara en knapptryckning på sändaren. Funktionen ”One key to go home” gör att du kan vara lugn när du flyger. Kommer modellen för långt bort är det bara att slå på switchen på sändaren så återvänder din modell och landar själv. Mycket imponerande!
Walkera QR X350 är ultimat för dig som vill filma från luften. Förutom att modellen är utrustad med teknik som underlättar flygningen när du ska filma eller fotografera är den även utrustad med en vibrationsskyddad kamerahållare för en GoPro-kamera eller liknande. (Kamera ingår ej i detta paket)
Flygtiden är 10-15 minuter med originalbatteriet, men skulle du flyga för länge så är det ingen större skada. QR X350 är nämligen utrustad med Fail-Safe & Landing funktion som slår på och landar modellen på startpositionen när spänningen blir för låg i batteriet.
Det här är en seriös satsning från Walkera och en spännande konkurrent på marknaden. Både vad gäller funktioner och pris.
QR X350 kommer ready-to-fly med Devo 7 sändare, 11,1V 2200mAh li-po batteri och laddare.

Inga kommentarer: