Google Website Translator Gadget

torsdag 22 augusti 2013

..... and nothing but the truth

BRADLEY  MANNING
 I USA kan man få livstids fängelse, bara för att man säger sanningen... !?? Så är det faktiskt. Och... så blev det också för Bradley Manning. Ja, men... säger ni. Han fick ju "bara" 35 år ! Precis så vill den am. s.k. rättvisan, att det skulle uppfattas. Man hade hotat med att ge honom 95 år(???!), bara för att det nu när straffet vunnit laga kraft inte skulle uppfattas.... som så farligt. Och...35 år.... det är ju hela 60 år kortare ! Vad är det att gnälla över.

Jag vill påstå, att 35 år i am. fängelse = livstid. Om man ens klarar sig levande så pass länge. Antagligen inte...!? Så för dom som tror, att 35 år var ganska rimligt. Till er kan jag bara säga.... ni gick på allt ihop ! Propagandan. Försök att komma tillbaka till verkligheten. Till vadå....

Jo, den här 26-åriga killen kommer (om han lever) först ut till pensionen. För vad ? Jo, för att han har avslöjat sanningen om USA. Fått jordens befolkning att kika in på den skitiga amerikanska militära bakgården. Där det mesta sker i lönndom. Långt borta från offentligheten.


Inga kommentarer: