Google Website Translator Gadget

lördag 1 december 2012

"Do you swear to tell the truth.....

...and nothing but the truth.....?!" Sanningen ja...!?? När någon verkligen avslöjar, vad USA sysslar med i det fördolda, då gör dom sitt yttersta, för att försöka hitta en syndabock. Någon som kan straffas för, att omvärlden fick reda på landets skumraskaffärer som annars (som vanligt) hade kunnat fortsätta, utan någon som helst insyn.

USA är landet, där man kan straffas med livstid, bara för att man har avslöjat sanningen. Den sanning som officiellt inte finns eller åtminstone inte får komma ut. Även ett land kan vara ögontjänare och då utföra vidriga dåd och handlingar, när man är säker på, att omvärlden inte ser på.

Wikileaks blev dom som tog fram bevisen för landets dubbelmoral och falskhet. Som avslöjade det krigsmaskineri som normalt opererar utan någon som helst insyn. Med en människosyn som få kunde ana. Dessa avslöjanden bidrog Bradley Manning med och detta har man mage att kalla spioneri och landsförräderi.

Manning har suttit inspärrad sedan maj 2010. En stor del av tiden i isoleringscell i ett militärfängelse i Virginia. Manning har nu i rättegången avslöjat, att alla kläder togs ifrån honom och att han tvingades sova naken i cellen. USA förnekar sig inte ännu en gång och nu där i fängelset, där man trodde att ingen utomstående skulle se någonting. Men.... sanningen kommer alltid fram, även utan Wikileaks. Wikileaks.... som USA har gjort allt för att krossa. Men, man kan inte krossa sanningen, för den kommer alltid ut..... för eller senare.

Inga kommentarer: