Google Website Translator Gadget

söndag 9 september 2012

12 sept bryter det stora vansinnet ut


Den 12 sept så startar mediacirkusen runt den där telefonen som tydligen alla (av någon oförklarlig anledning) vill ha den senaste modellen av. Då upphör det logiska tänkandet bland dom som annars springer omkring på Willys, Lidl, Överskottsbolaget och andra lågpriskedjor för att spara på dom hårt förvärvade slantarna i plånboken. Nej, nu helt plötsligt så kommer alla att springa i samma riktning som en flock fårskallar. Mot affärerna där höga priser är den lukrativa affärsidén.

Det ska nämligen kosta att få vara en av dom "utvalda" som sedan kan springa omkring och visa upp.... "titta vad JAG också har". Oavsett om den är berikad med dåliga transmissionsprestanda och buggar i programvaran. Nej, det har ingen betydelse, så länge alla ser, att man har den senaste telefonen av just det där märket. Allt medan försäkringsbolagen dränks i vattenskadade Iphone 4-telefoner som plötsligt så tragiskt har drabbats av akut olycka. Bara just så där precis då som den nya luren gör sitt intåg på marknaden. Då blir plötsligt försäkringsbedrägerier lika naturligt som att skita och något så fullständigt självklart, att om man inte gör det, så anses man väl som dum. Sedan kan ju vän av ordning undra vem som verkligen....är dum..!?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Hur vet du att Pia Kalischer och Anders Korpi är gifta med varandra?
Jag har kollat båda på Eniro och sett att de bor på samma adress.
Men huset är ju ett hyreshus med många lägenheter så de kan ju bo var för sig?
Jag har kollat båda på Google men jag hittar inget om något äktenskap.
Jag håller på och skriver lite insändare då och då om musiken i P4, men jag måste ju veta säkert om jag skall påstå något om dessa personer. Jag tycker ju som du att musiken i P4 skall vara blandad från alla epoker.
Hälsningar Rune
Mejla mig gärna på valsare(Z)passagen.se
Ersätt zätat med snabel-a.