Google Website Translator Gadget

söndag 1 april 2012

Kvinnor har inmutat allt för stor mark

Jag hamnade av en slump på sidan "Sofis mode" på Aftonbladets webbsida och där fanns Sofis modes stylist Karoline Andersson som tipsade om plagg för "modiga män". Jag har ofta tänkt på det här med kvinnor som väljer ut och tipsar om "kläder för män". Om jag ska uttrycka mig frankt, så är sammanfattningen av deras försök helt klart så, att..... dom kan inte ... det där ! Dom ger sig på saker som dom inte begriper....helt enkelt. Många av dom här kvinnliga s.k. "modebloggarna" har inhandlat en för stor kostym ... åt sig själva. Den har inte ens maskulin knäppning och sitter dessutom utan någon vidare passning.

Bara för att dom själva på eget bevåg och utan någon större självkritik har iklätt sig rollen som "modebloggare", så betyder inte det, att dom vet hur män tänker och vad män gillar. Inte ens vad som ur objektiv synpunkt kan anses som god maskulin design. Om män nu vill lämna över det här med att välja ut sina egna kläder till en kvinna, så får han faktiskt skylla sig själv. Det blir tyvärr ofta som där på Go´kväll på torsdagarna, där en "modekvinna" väljer ut garderoben till en gäst. När det ibland är en man som "har den äran", så blir resultatet precis som när hon, Karolin Andersson (i Sofis mode) väljer ut sina "plagg för modiga män" ..... det blir helt enkelt.....pannkaka av alltihop !

Det är möjligt, att kvinnor förstår vilken typ av kläder som kvinnor vill ha. Men inte ens där är jag helt tvärsäker. För noterar man vilka kläder som är populärast bland dom feminina klädkonsumenterna, så är det inte allt för sällan kläder designade av ... just män..!?? Ursäkta FI, men det är även så, att många kvinnor är dåliga på att ta kritik. Speciellt kvinnliga chefer. Vilket kanske kommer att bevisas efter detta inlägg ..... vi får väl se...

Inga kommentarer: