Google Website Translator Gadget

måndag 23 januari 2012

Sätter sprätt på Tigers pengar

Vet inte om ni lyssnar på Nordegren i P1 med programledaren ... just Thomas Nordegren ...?! Han brukar ofta sitta där och lite förmätet skryta om sina täta resor till USA och exotiska platser runt om i världen. Nyligen berättade han om, att han ofta flyger med den nya stora jumbon Airbus 380. Han får det att låta som om han är en stor globetrotter. En rik och berest man.

Det som han inte pratar så högt om, är att pengarna som han nu spenderar på lyxiga resor och hotell, i själva verket är ..... Tiger Woods "gamla pengar". Pengar som han under sin karriär har tjänat på sitt golfspel och reklam. Dom slantarna har ju nu hans dotter Elin Nordegren (Tigers f.d.) fått en hel hög av efter skilsmässan. Mer än nog om man ser, vad hon gör med pengarna. Köper lyxhus för 80 milj. som sedan rivs ner. Bara för att bygga ett nytt på samma plats. "Hennes" sommarhus vid vattnet i Sthlm's skärgård ska visst också nu helrenoveras.

Men, som sagt.... hon får ju nu också god hjälp av sin pappa med att spendera några av miljonerna på div. flådiga utflykter hit och dit i världen. Detta.. hörs det väldigt lite av i programmet ... Nordegren i P1 !?!

Inga kommentarer: