Google Website Translator Gadget

söndag 6 november 2011

Här har ni henne - Birgitta Fernlund från Gävle

Ja, så här ser hon alltså ut. Nästan i paritet med sin sjuka uppfattning om sexualitet. Efter att Sandviken-familjen åtalats för pedofili mot sina egna barn (enbart på hörsägen dessutom), så väcker hon därefter också åtal mot mamman i familjen för "barnpornografibrott" efter att hon, åklagaren, ha sett en videosekvens från familjens beslagtagna dator. En semesterfilm, där barnen leker och busar nakna efter en dag på stranden.

När sedan tingsrätten inte godkänner åtalet, utan friar målsägaren, mamman, så har Birgitta Fenlund mage att överklaga domen till högre instans. Vad är det här för en människa ...?? Har hon någon slags hjärnskada ? Inte nog med, att hon förlänger familjens lidande med ytterligare flera månader. Hon slösar dessutom med allmänna skattemedel genom en helt meningslös och ytterligare kränkande rättsprocess, där utgången för en normalt tänkande människa var given på förhand.

Hon är nu JO-anmäld och det är väl det minsta man kan förvänta sig. Skadestånden till familjen borde hon också debiteras för. Förutom en ursäkt förstås. Men, o' andra sidan ..... vem skulle vilja ta emot en ursäkt från ett sådant där osmakligt och hemskt väsen .....!?? Inte jag i alla fall.

Inga kommentarer: