Google Website Translator Gadget

lördag 24 september 2011

Efter 7 år - frige Schapelle Corby - - Bojkotta Bali !


I denna rapport granskas Schapelle Corby's ödesdigra resa den 8 oktober 2004, och händelserna som direkt omger den. Den avslöjar betydande nya belägg med avseende på Schapelle Corby's bagage, inklusive att det var incheckat som underviktigt, men har därefter redovisats som 5kg övervikt på Qantas-systemet, och att boogie-board väskan var det enda objekt som inte skannades på Sydney flygplatsen. Det visar att den australiska regeringen undanhållit avgörande bevis från Bali's domstol, och direkt vilselett parlamentet, och media.
I studierna av väskans rutt från Brisbane till Bali, granskas alla relevanta bevis och mycket som aldrig tidigare har granskats.
    The Expendable Project konstaterar att Schapelle var ett politiskt offer som offrades av den australiska     regeringen. 
Säkerhet på Sydney och andra australiska flygplatser blev allvarligt äventyrade ... genom systematisk korruption inom australiska politiska organ, särskilt i Sydney .... AFP korruption var faktiskt använda av drogsyndikaten, och ännu värre, drogsyndikaten genomsyrade Sydney's båda flygplatser .
    The Expendable Project lägger skulden på Australiens regering.
Den australiska regeringen, direkt och genom sina myndigheter och organ, agerade mot Schapelle Corby's intressen med all kraft.Graden av orkestrering för ministerierna var utan motstycke.

Inga kommentarer: