Google Website Translator Gadget

måndag 11 april 2011

Amatörkockarnas Narcissus

Under en jakt kom Per Morberg till en silverklar källa, där han lutade sig ner för att dricka dess vatten. Då såg han i vattnet en förtjusande yngling, som i själva verket var hans egen spegelbild. Hans öga blev aldrig mätt på att se den strålande avbilden, så till slut sträckte han ner sina armar i vattnet för att krama om den vackra mannen nere i vattnet, men han kunde aldrig nå honom. På det sättet plågades han sedan av en evig längtan.

Jaktsäsonger gick och kom, men så en dag på hösten fick han en ljus idé. Kanske om han helt enkelt utgav ett magasin till sin egen ära, så skulle han ju få se sig själv avbildad ... varje dag. Dock inte bara han utan även alla hans beundrare skulle på så sätt, kunna få se sig mätta på honom. Få se hans feta, långa och naturliga hår. Hans geometriskt kantigt kindknotade ansikte. Verkligen kunna få njuta av sexiga färgbilder på hans primitiva och utmanande jonglering med vassa knivar bland grytor och köttslamsor. Det borde bli en succé, sa Pers ekonomiska rådgivare övertygande till honom och gick sedan till verket. Morbergs Magasin blev en verklighet !

Där kan nu alla beundrande kvinnor av primitiv och animalisk manlighet få sina lustfyllda drömmar mättade och förverkligade. Väl hemma med bössan efter en lyckad äventyrsjakt på något inhägnat och farligt vilddjur, så somnar Per så sött efter alla strapatser. I sängen först pussande sig själv till sömns .... i sitt eget magasin. Per Morbergs Magasin. Nu redan hos Er ute i handeln.

Inga kommentarer: