Google Website Translator Gadget

tisdag 7 december 2010

Här är dom ...........

Anna Ardin

Sofia Wilén


Kan vi lita på de här kvinnorna ?? Skulle Ni göra det ?
Fotografen Sofia Wilén kände sig sviken av Julian Assange efter sitt "helgmöte" och gick därför tillsammans med sin vän sekreteraren i Socialdemokratiska Medborgarrörelsen Anna Ardin till polisstationen i Klara för att göra en anmälan mot honom. Så snart det var gjort och när även Anna Ardin vände sig mot honom så slöt hela det radikalfeministiska gardet inom Socialdemokraterna upp bakom hennes anklagelser mot Julian Assange. Mer än så behövs inte. Enligt feministisk ideologi ljuger inte kvinnor och man ska inte ifrågasätta deras berättelser. Därför var den enda sanningen att Julian Assange gjort sig skyldigt till våldtäkt

Kan det vara ett sammanträffande, att Anna Ardin tidigare har blivit utvisad från Kuba, när hon samarbetade med någon pro-amerikansk feministgrupp (Las Damas de Blanco) som understöds av USA. Hon har även uttalat sig om "De 7 sätten att hämnas på" på någon blogg och är kanske det här ett av de sätten ? Att Claes Borgström (deras advokat) också är nära relaterad till Socialdemokratiska partiet gör inte saken mer trovärdig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Att socialdemokrati arbetat med CIA vid flera tillfälle är inget nytt. Det var tack dem som folk kidnappades till Egypten av CIA för att torteras där, med kännedom och godkännande av den dåvarande socialdemokratiska regeringen.
Så jag förstår att Julian Assange vill inte lämnas hit. Samtidigt för mycket grovare brott av typ försökt till mord, brukar man ändå inte be att få folk utlämnad, så att Julian ska lämnas till Sverige låter från lång håll CIAs samarbete med den svenska regeringen. Ja, Las Damas de Blanco är en feministisk pro-USAs regering, CIA vänlig grupp på gräns till facismen som samtidigt samarbetat med socialdemokratin. och Ardin har samarbetat direkt med denna pro CIA grupp under sin vistelse i Cuba. Så det så. CIA är en del av USAs terroristiska verktyg mot världens demokratier och hon varit inblandad i en del av detta.

Anonym sa...

Appropå valdtäckten,
Kolla här, det är riktigt intressant:

http://www.samtycke.nu/2010/09/fallet-assange-uppgifter-raderas-om-och-om-igen/