Google Website Translator Gadget

onsdag 27 januari 2010

Uppstigen igen från de döda

Korsfäst, död och begraven... men på 40:e dagen uppstigen igen från de döda. Trots ljudet från de flyende olyckskorparnas kraxande och gamarnas skrämda flaxande reste sig ”liket” upp ur graven. De svarta tidningsrubrikerna bleknade plötsligt och domedagsprofeternas skränande tystnade, när Saab med en rivstart backade ut från bilkyrkogården. Ryktet om dess död var med andra ort något överdriven.

Helbrägdagöraren Spykers Victor Muller hade lagt sin välsignande hand, över den av Dr. GM dödförklarade patienten. Den redan kallnade motorn hostade igång igen. Undrens tid var uppenbarligen inte över. Trollhätteborna hade fått sitt helgon och robotarna i fabriken återupptog med synbar glädje genast sin dans över monteringsbanden.

Men ... genast återvände olyckskorpararna, för att i varv efter varv åter släppa sin unkna spillning ner över massmedia. Fiat-chefer och Scania-direktörer som helt klart känner sig utmanade och oroade över den nya konkurenten, sprider nu med hjälp av vissa journalister åter denna dynga ut över medierna. Man har tydligen svårt att förlika sig med, att riskvilliga och driftiga entreprenörer med nya idéer tar sig in på arenan. Rädsla och avund är nog största orsaken. Uppstickare ska hållas kort.

Nej, ... nu är det dags för folket, att visa hur fel de har. För de som funderar på en ny kärra finns nu snart ett nytt svenskt alternativ. Förhoppningsvis en bil full med innovationer, körglädje, komfort och futuristisk design. Varför inte köpa .... en ny Saab. Man kan ju alltid prova ...!? Om inte annat ... för att för en gång för alltid täppa till truten på de alltid så pessimistiska olyckskorparna.

1 kommentar:

Jörgen Magnusson sa...

*skrattar*
Fan va bra du skriver. Får man fråga vad du sysslar med utöver bloggande?